Travis Barker introduceert nieuwe tatoeage die van Kourtney Kardashian's ogen lijkt te zijn: 'Oh hey daar'

23 Jan 2023

Travis Barker introduceert nieuwe tatoeage die van Kourtney Kardashian's ogen lijkt te zijn: 'Oh hey daar'

https://www.instagram.com/p/CnsbbEOvgzQ/. Travis Barker/Instagram

Travis Barker/Instagram

Kourtney Kardashian houdt Travis Barker voor altijd in de gaten.

De 47-jarige drummer van Blink-182 onthulde een nieuwe tatoeage in een fotodump die hij zaterdag deelde met zijn 7,9 miljoen Instagram-volgers, die uit de ogen van de Kardashians-ster lijkt te komen.

"Hallo daar," schreef Barker bij de post, terwijl hij zijn zwart geruite boxershort optrok om de nieuwe inkt te laten zien in een full-length spiegel selfie.

Een close-up van het ontwerp toont een griezelige gelijkenis met de 43-jarige Kardashian, die ze op haar eigen Insta Story deelde met een GIF van knipperende ogen.

GERELATEERD: Kourtney Kardashian vertelt over alle tatoeages van Travis Barker die aan haar zijn opgedragen

De post bevatte ook een foto van Kardashian die poseert voor een selfie in dezelfde badkamerspiegel, terwijl Barker zich op zijn knieën achter haar verstopt met zijn handen op haar dijen.

Nog een ander shot toonde een profiel van Barker met zijn Alpha Industries-bomberjack dat over zijn schouder hing, staande voor een muurschildering en een kunstinstallatie met een boombox.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Kardashian heeft eerder haar favoriete tatoeages onthuld die Barker als eerbetoon aan haar heeft laten zetten. "De Kourtney natuurlijk", zei ze VANDAAG, verwijzend naar de tatoeage op zijn borst. Ze merkte op dat ze hem ook zelf heeft 'getatoeëerd'.

"Ik schreef 'I love you' in cursieve taal, en toen deed ik het. Ik trok het aan. Ik deed het pistool", zei Kardashian VANDAAG in september. "En toen oefende ik en deed een 'K' met een hart. Dus er zijn er een paar."

Barker verwees ook naar de "I love you"-inkt van Kardashian als "mijn favoriete tattoo van mijn favoriete tattoo-artiest." Hij deelde er in 2021 een foto van op zijn Instagram Story nadat de oprichter van Poosh eerder dat jaar haar meesterwerk had voltooid.

GERELATEERDE VIDEO: Kourtney Kardashian schittert op kerstfeest met echtgenoot Travis Barker en hun gemengde familie

Nadat ze afgelopen mei wettelijk getrouwd waren in Santa Barbara, Californië, stapten Kardashian en Barker een week later in het huwelijksbootje in een grote Italiaanse bruiloft in Portofino, Italië. PEOPLE bevestigde dat de oude vrienden in januari 2021 aan het daten waren, en ze kondigden hun verloving aan in oktober.