Tim Allen ontkent de bewering van Pamela Anderson dat hij haar flitste op de set 'Home Improvement'

23 Jan 2023

Tim Allen ontkent de bewering van Pamela Anderson dat hij haar flitste op de set 'Home Improvement'

Pamela Anderson vertelt over haar vroege ervaringen in de entertainmentindustrie, waaronder een verontrustende ontmoeting met een sitcom-ster uit de jaren 90.

In haar aanstaande memoires 'Love, Pamela', volgens Variety, bespreekt Anderson het boeken van de rol van Lisa the Tool Time Girl in de familie-sitcom 'Home Improvement', met Tim Allen, Richard Karn en Patricia Richardson. Anderson verscheen als Lisa gedurende 23 afleveringen van 1991-1997.

Hoewel de rol Anderson haar eerste kennismaking met grote roem bezorgde, schrijft de actrice over een interactie op de set met Allen op de set van de ABC-serie.

"Op de eerste dag van het filmen liep ik mijn kleedkamer uit en Tim stond in de gang in zijn kamerjas. Hij opende zijn kamerjas en flitste me snel - helemaal naakt eronder", aldus een uittreksel uit het gepubliceerde boek Zondag door Variety, voorafgaand aan de release van het boek op 31 januari. "Hij zei dat het niet meer dan eerlijk was omdat hij me naakt had gezien. Nu staan ​​we quitte. Ik lachte ongemakkelijk."

20 winterboeken die we graag willen lezen: Prins Harry, Pamela Anderson, Colleen Hoover en meer

Pamela Anderson schrijft over een interactie op de set met Tim Allen op de set van "Home Improvement" in haar aankomende memoires "Love, Pamela". jouw verhaal

USA TODAY kan bevestigen dat het verslag van Anderson's bewering in het boek voorkomt.

In een verklaring die zondag door Allen's vertegenwoordiger Marleah Leslie aan USA TODAY werd verstrekt, ontkende Allen de aantijgingen van Anderson. "Nee, het is nooit gebeurd. Ik zou zoiets nooit doen", zei Allen in de verklaring.

Andersons bewering geeft een voorproefje van de onwankelbare eerlijkheid van 'Love, Pamela', een memoires die de 'Baywatch'-bom en Playboy-covergirl de glamoureuze façade terzijde zullen schuiven om haar levensverhaal te vertellen, afgewisseld met originele poëzie.

Een begeleidende Netflix-documentaire, 'Pamela, a love story', verschijnt ook op 31 januari.

Feitencheck 'Pam & Tommy': Pamela Anderson, Tommy Lee en de gestolen sekstape

Verhaal gaat verder

Experts zeggen dat het belangrijk is dat spraakmakende vrouwen zoals Anderson eindelijk hun verhalen terugnemen, omdat dit een cruciale stap kan zijn in genezing van een trauma.

"Het is jouw verhaal om te vertellen, en het is van niemand anders. Dus als dat van jou wordt weggenomen, is het pijnlijk. Het is traumatisch", vertelde Jessica MacNair, een gediplomeerd professioneel counselor, in april aan USA TODAY. "Dus voor (Pamela) om dat terug te eisen en het op (haar) eigen voorwaarden te doen, is inspirerend en zelfs helend."

Uit 2018: Pamela Anderson bekritiseert #MeToo, zegt dat modern feminisme 'mannen verlamt'

Bijdragen: Jenna Ryu en Barbara VanDenburgh, USA TODAY

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op USA TODAY: Pamela Anderson beweert dat Tim Allen haar flitste op 'Home Improvement'