Sharon Stone maakt verrassende 'SNL'-camee tijdens Sam Smith's' Gloria' en als sketch-verleidster

23 Jan 2023

Sharon Stone maakt verrassende 'SNL'-camee tijdens Sam Smith's' Gloria' en als sketch-verleidster

Je zou kunnen aannemen dat Sharon Stone haar basisinstinct volgde toen ze dit weekend op "Saturday Night Live" verscheen.

De voor een Oscar genomineerde actrice sloot zich aan bij de muzikale gast van de sketchcomedyshow, Sam Smith, voor hun vertolking van "Gloria", waarin Stones subtiel acteerwerk. Stone, 64, ging voor een deel van de voorstelling liggen, ging toen rechtop zitten en staarde dramatisch in de verte.

Ze verscheen ook in een zwart-wit detectiveschets met de gastheer van het weekend, Aubrey Plaza. Het personage van Plaza had affiniteit met oudere jongens.

"Als ik een man ontmoet met een staarbril en een broek tot aan zijn borst, ga ik hals over kop", vertelde Plaza aan onderzoeker Jack Raughley. Ze voegde eraan toe: "Ik hou van de manier waarop hun kussen smaken als een hoest, hoe ze hun bril niet kunnen vinden ..."

Aubrey Plaza en Amy Poehler herenigen zich op 'SNL': de twee nieuw leven ingeblazen 'Parks and Rec'-personages

'Basic Instinct', 30 jaar later: Sharon Stone, Michael Douglas herinneren zich 'geweldige herinneringen' en 'een beetje controverse'

Stone speelde de moeder van Plaza, die een nauwsluitende jurk en netkousen aantrok. Ze vond Jack een "heerlijk tussendoortje" en wilde hem van Plaza stelen.

Helaas hadden Plaza en de rechercheur ruzie over een pistool, dat afging en Jack doodde. Dus noch moeder noch dochter hadden geluk in de liefde.

Stone presenteerde eerder "SNL" in 1992, het jaar waarin de thriller "Basic Instinct" in de bioscopen verscheen.

"Ik ben een beetje nerveus", zei Stone destijds, gekleed in een wit mini-jurkje met coltrui in de stijl van Catherine Tramell.

'Weet je, ik denk dat ik me meer op mijn gemak zou voelen als ik kon gaan zitten', zei ze voordat ze ging zitten en een sigaret opstak, zoals in de beroemde onderzoeksscène uit de film.

Aubrey Plaza reed 'gevaarlijker' dan de stuntrijder: actrice praat 'Emily the Criminal'

Van 'White Lotus' tot 'Triangle of Sadness: waarom we een nieuwe 'golf' van rijkdomsatires zien

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op USA TODAY: 'SNL': Sharon Stone is verrassingsgast tijdens optreden van Sam Smith