Riley Keough, de dochter van Lisa Marie Presley, kreeg vorig jaar een dochter

23 Jan 2023

Riley Keough, de dochter van Lisa Marie Presley, kreeg vorig jaar een dochter

Riley Keough verwelkomde een dochtertje in 2022. (Foto: REUTERS/David Swanson)

Riley Keough en haar man Ben Smith-Petersen verwelkomden een dochter in 2022, heeft een vertegenwoordiger van de actrice bevestigd aan Yahoo Entertainment.

Het babynieuws van het stel werd zondag voor het eerst onthuld tijdens een openbare herdenkingsdienst in Graceland voor de overleden moeder van de actrice, Lisa Marie Presley. Tijdens de dienst ter ere van Presley, die op 12 januari op 54-jarige leeftijd stierf na een hartstilstand, verwees Smith-Petersen naar de dochter van het paar terwijl hij een toespraak hield namens Keough.

"Ik hoop dat ik van mijn dochter kan houden zoals jij van mij hield, zoals je van mijn broer en mijn zussen hield", zei Smith-Petersen, een stuntman die in 2015 met de Girlfriend Experience-ster trouwde, terwijl hij een geschreven verklaring voorlas door zijn vrouw. "Bedankt dat je me kracht hebt gegeven, mijn hart, mijn empathie, mijn moed, mijn gevoel voor humor, mijn manieren, mijn humeur, mijn wildheid, mijn vasthoudendheid. Ik ben een product van je hart, mijn zussen zijn een product van je hart, mijn broer is een product van je hart."

Een vertegenwoordiger van de 33-jarige Keough bevestigde het babynieuws aan Yahoo en andere media, hoewel verdere details over de geboorte of de naam van het kleine meisje niet werden bekendgemaakt.

Keough en Ben Smith-Petersen trouwden in 2015. (Foto: REUTERS/Danny Moloshok)

De baby was niet alleen het eerste kind van Keough en Smith-Petersen, die elkaar ontmoetten tijdens het filmen van Mad Max: Fury Road uit 2015. ook het eerste achterkleinkind van wijlen Elvis Presley. Geboren door Lisa Marie Presley en haar eerste echtgenoot, Danny Keough, bijna 12 jaar na de dood van de muzieklegende, is de Zola-actrice de oudste van vier kleinkinderen voor Elvis en Priscilla Presley. Na de dood van haar moeder en jongere broer Benjamin in 2020, zal Keough het landgoed Graceland van Presley erven samen met haar halfzussen, de 14-jarige tweeling Harper en Finley Lockwood.

Vrijdag bracht Keough een eerbetoon aan haar moeder door een foto uit haar jeugd te delen.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.