Pamela Anderson zegt dat Tommy Lee 'het kwijt was' nadat ze een kus filmde met 'Baywatch' co-ster David Chokachi

23 Jan 2023

Pamela Anderson zegt dat Tommy Lee 'het kwijt was' nadat ze een kus filmde met 'Baywatch' co-ster David Chokachi

Pamela Anderson kijkt terug op de verwoesting die haar relatie met toenmalige echtgenoot Tommy Lee veroorzaakte op de set van Baywatch. (Foto: Pablo Cuadra/FilmMagic)

Pamela Anderson is geen onbekende voor jaloerse echtgenoten en vriendjes, maar het gedrag van haar ex-man Tommy Lee op de set van Baywatch bracht het naar een ander niveau.

De 55-jarige actrice, die binnenkort haar memoires, Love Pamela, en Netflix-documentaire Pamela: A Love Story zal uitbrengen, opende haar ongebreidelde jaloezie in haar huwelijk met de Mötley Crüe-drummer in een interview met de Guardian.< /p>

“Tommy was zo jaloers”, herinnert Anderson zich en merkte op dat de rocker elke dag in zijn Ferrari naar de set van Baywatch zou rijden voor ‘vrouwentijd’. "Ik dacht dat dat is wat liefde is."

Anderson speelde strandwacht C.J. Parker in de hitshow, een rol met af en toe een romantisch moment op het scherm. Volgens haar dagboek had Lee een uitbarsting na een scène waarin ze mede-ster David Chokachi moest kussen, die haar liefdesbelang speelde, mede-strandwacht Cody Madison.

"Ik moest David Chokachi kussen, maar ik heb het Tommy niet verteld", schreef Anderson destijds, zoals onthuld door The Guardian. "Hij verloor het. Hij vernielde mijn trailer op de set, stak zijn vuist door een kast. Ik verontschuldigde me dat ik het hem niet had verteld - liegen, zoals hij het uitdrukte - en vertelde hem dat het niet meer zou gebeuren."

Volgens de actrice reed Lee vervolgens met zijn auto de make-uptrailer in en verdween. Kort daarna probeerde Anderson een overdosis wodka en Advil te nemen.

"Ik wilde dat het een paar keer voorbij was", merkte ze op, eraan toevoegend dat haar jongere broer Gerry Lee in het ziekenhuis confronteerde omdat hij het leven en de carrière van zijn grote zus in de war had gestuurd. Zij en Lee scheidden uiteindelijk in 1998, maar tien jaar later verzoenden ze zich kort.

Na haar relatie met Lee had Anderson verschillende andere relaties die volgens haar vol jaloezie waren. Ex-man Kid Rock, met wie ze in 2006 trouwde, was zo jaloers op haar vriendschap met fotograaf David LaChapelle dat hij weigerde te geloven dat hij homo was, beweert Anderson. In een poging haar te redden van de problematische mannen in haar leven, boden LaChapelle en de kunstenaar Daniel Lismore beiden aan om met haar te trouwen, hoewel Anderson dit afwees.

Verhaal gaat verder

“Ik zei: ‘Dat kan ik mijn moeder niet aandoen. Ik kan niet trouwen met mijn beste homovrienden'', zei ze tegen de Guardian. 'David zegt:' We zullen voor altijd samen zijn. Jij kunt doen wat je wilt, ik kan doen wat ik wil, en we zullen dit waanzinnig interessante stel zijn.'" Zij en Kid Rock gingen tegen het einde van dat jaar uit elkaar.

Er waren genoeg andere beroemde vrijers die probeerden hun hoeden in de ring te gooien. Anderson miste ooit een telefoontje van John F. Kennedy Jr., maar antwoordde nooit omdat ze gewoon 'te verlegen' was. Sylvester Stallone zou zelfs hebben aangeboden om een ​​appartement en een Porsche voor haar te kopen als ze "zijn nummer 1 meisje" zou zijn, maar Anderson weigerde. "En ik had zoiets van: 'Betekent dat dat er een nr. 2 is?'"

Tegenwoordig is Anderson vastbesloten om zich op haar gemak te voelen in haar eentje. Nu ze alleen woont op Vancouver Island, zegt ze dat ze een tijdje niet zal daten.

"Ik ben er heel duidelijk over dat ik minstens een jaar alleen moet zijn. Het was beangstigend," deelde ze. "Ik ben ook bijna niet in de buurt van mijn vrienden geweest. Het vermogen om alleen te zijn is het vermogen om lief te hebben, toch? Maar dit zal goed voor me zijn. Ik ga om er doorheen te komen, want nu met de documentaire en het boek zullen mensen het hele personage zien. En dan - misschien - kan ik weer een mens worden."