De nieuwste trends in mode: Een kijkje in de zomercollecties van Geisha en Summum

10 May 2023

De nieuwste trends in mode: Een kijkje in de zomercollecties van Geisha en Summum

Met de zomer om de hoek zijn veel modeliefhebbers op zoek naar de nieuwste trends en stijlen om hun garderobe op te frissen. In dit artikel nemen we een kijkje in de zomercollecties van Geisha en Summum om te ontdekken welke trends en stijlen dit seizoen in de mode zijn.

Geisha

Geisha staat bekend om haar vrouwelijke en speelse ontwerpen en deze zomercollectie is daar geen uitzondering op. Een van de belangrijkste trends die we zien in de collectie van Geisha is de comeback van bloemenprints. Bloemenprints zijn deze zomer weer helemaal in de mode en Geisha heeft er een eigen draai aan gegeven door het te combineren met een oversized silhouet en subtiele plooien. Het resultaat is een zomerjurk die comfortabel en stijlvol is.

Een andere trend die we in de collectie van Geisha zien, is de comeback van de jumpsuit. Jumpsuits zijn al een tijdje populair, maar deze zomer zijn ze terug met een nieuw silhouet. De nieuwe jumpsuits zijn breder aan de bovenkant en smaller aan de onderkant, waardoor ze een beetje lijken op een gekruist overhemd. Geisha heeft deze trend omarmd en jumpsuits ontworpen die perfect zijn voor een casual dagje uit.

Summum

Summum Woman staat bekend om haar coole en internationale uitstraling en deze zomercollectie is daar geen uitzondering op. Een van de belangrijkste trends die we in de collectie van Summum zien, is de terugkeer van de pofmouw. Pofmouwen zijn al een tijdje in de mode en het lijkt erop dat ze deze zomer niet weggaan. Summum heeft deze trend omarmd en pofmouwen verwerkt in verschillende ontwerpen, van blouses tot jurken.

Een andere trend die we in de collectie van Summum zien, is het gebruik van heldere kleuren. Heldere kleuren zijn perfect voor de zomer en Summum heeft deze trend omarmd met prachtige ontwerpen in felroze, oranje en groen. Een van de hoogtepunten van de collectie is de roze blazer met dubbele rij knopen. Het is een statement stuk dat perfect is voor een avondje uit.

Tot slot

Of je nu op zoek bent naar een zomerjurk of een casual jumpsuit, de zomercollecties van Geisha en Summum bieden voor elk wat wils. Of je nu kiest voor de vrouwelijke en speelse ontwerpen van Geisha of de coole en internationale uitstraling van Summum, je zult zeker een statement maken deze zomer. Vergeet niet om te mixen en matchen en vooral je eigen persoonlijkheid te laten zien in wat je draagt.